Aanbod

‘Er huist meer verstand in uw lichaam, dan in uw beste wijsheid.’ – Friedrich Nietzsche

Stagnatie in levensenergie

Door opvoeding, het huidige onderwijssysteemstress die we ervaren, kunnen we verwijderd zijn van onszelf zonder dat we ons hier overigens bewust van zijn. Doordat we minder in contact staan met ons lijf, onze passies en onze emoties ontstaat er stagnatie in denken en voelen. Dit kan zich uiteindelijk uiten door allerlei lichamelijke klachten of dat we somber, angstig of onrustig worden en wat verdoofd door de wereld gaan lopen. Ik geloof erin dat je op de wereld komt om je liefde te delen en dat mag je je weer herinneren.

Het lichaam als voertuig van de ziel

Als we iets meemaken wat stress geeft, kan je lichaam besluiten dit tijdelijk op te slaan. Als we hier echter op een later moment geen ruimte aan geven, verkleefd het weefsel, zitten we vol hormonen en raken we verdoofd. We kunnen via het lichaam weer leren in het huidige moment aanwezig zijn, je niet laten meeslepen door gedachten of omgeving. Alle cellen in ons lichaam hebben een bewustzijn en kunnen zich alles herinneren wat zich in jouw leven heeft afgespeeld.  Het lichaam bevat een schat aan wijsheid, als we laag voor laag ont-wikkelen. Het lichaam is voor mij het voertuig van de ziel. De cranio sacraal vloeistof die door het centrale zenuwstelsel stroomt, de flexibiliteit van je bindweefsel en de ruggenwervel vormen de basis van mijn methode.

Cranio Sacraal vloeistof in het zenuwstelsel: The Fluid of the Soul

Deze vloeistof wordt ook wel ‘the fluid of the soul’ genoemd, hier bevindt zich de kosmische energie die water als geleider heeft gekozen. Door het lichaam aan te raken en het specifieke ritme van deze vloeistof uit te nodigen te vertragen, kom je tot een dieper zijn. Vanuit dit dieper zijn kan er herinnering opkomen, ontdek je de wijsheid en de liefde in jezelf en hoe je dit kunt manifesteren. Weet dat wanneer je kiest voor de inwijding via je lichaam, er van alles aan het licht komt wat niet perse ontspannen en gemakkelijk is. Het is een zuiveringsweg waarbij je stapje voor stapje jouw ziel en het hart weer leiding teruggeeft. Cranio Sacraal Therapie Amersfoort
Wil je een individuele sessie in Amersfoort centrum ervaren? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Of wil je nog meer achtergrondinformatie over wat het Cranio Sacraal systeem inhoudt en de methode, klik dan hierop.