Warning: A non-numeric value encountered in /home/huisonderdezee/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Contact

Neem voor vragen of het boeken van een sessie contact op via onderstaand contactformulier.


Algemene voorwaarden:
Voor alle activiteiten van Ida Pankras in het kader van haar praktijk geldt de persoonlijke verantwoordelijkheid van de cliënt voor zijn eigen persoonlijke en fysieke welzijn.
Ida Pankras is niet bevoegd medische diagnoses te stellen. Dit betekent dat zij jou altijd adviseert contact op te nemen met je huisarts of specialist om fysieke en/of emotionele klachten kenbaar te maken en via de reguliere gezondheidszorg te laten onderzoeken. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor het voortzetten van de medische behandeling/zorg of medicatie.
Veel (manuele) technieken en methodes die Ida Pankras toepast vallen onder de complementaire zorg. De ervaringen en effecten kunnen zeer krachtig en effectief zijn, maar kan geen belofte of garantie geven over de uitkomsten of resultaten van de sessies.
– Client is op de hoogte dat Ida Pankras geen enkele aansprakelijkheid draagt voor het persoonlijk welzijn / gezondheid van de cliënt.
– Client stelt Ida Pankras minstens 24 uur van tevoren op de hoogte van het afzeggen van een afspraak via e-mail, sms, telefonisch contact.
Wanneer een afspraak niet tijdig wordt afgezegd of zonder afmelding cliënt niet aanwezig is, worden de kosten voor een sessie in rekening gebracht bij de cliënt.
– Client betaalt binnen een termijn van 14 dagen middels overmaking op rekeningnummer NL51 TRIO 0254 8109 42 t.n.v. Ida Pankras het gevraagde bedrag van negentig euro.