Informatie vooraf
Weet dat het geen quick-fix zal zijn. Wat van belang is dat je bereid bent om naar jezelf te kijken. Als je je bewustzijn vergroot betekent dit dat er niet alleen maar prettige, comfortabele gevoelens te ervaren zijn. Het kan soms spannend zijn om steeds meer te gaan voelen en je toe te gaan vertrouwen aan de wijsheid van je lichaam.

Ik stuur je van tevoren een intake formulier toe en vraag je om deze voordat onze eerste afspraak plaatsvindt in te vullen en digitaal naar mij te verzenden. Op deze wijze kan ik samen met jou nog gerichter met jouw wens tot verandering aan de slag.

Als je je voldoende op je gemak voelt mag je in ondergoed op de massagetafel komen liggen.

Na de sessie
Zorg ervoor dat je geen afspraken hebt gemaakt na de sessie (of zo min mogelijk). Het is zonde om direct weer terug te gaan naar je oude modus, terwijl je lichaam een nieuwe homeostase zoekt.

Het is fijn om een dagboek bij te houden waarin je je ervaringen tijdens de sessie én vooral er na beschrijft.
Doordat mijn begeleiding veelal op zulke subtiele niveaus werkzaam is, kan je met dit schrijven een groter bewustzijn creëren en de veranderingen opmerken.

Zorg verder goed voor jezelf: geen alcohol, koffie, suiker, nicotine en het liefst geen vlees eten die dag.
Drink veel water en ga lekker vroeg slapen: zo kan je lichaam de losgeweekte afvalstoffen sneller afscheiden en kan je nog meer tot rust komen. Het kan soms zijn dat je hoofdpijn krijgt of je niet fit voelt, veel moeheid ervaart na een sessie.
Als je op structurele basis verandering wilt aanbrengen in je leven vraagt dat aanpassing in je leefstijl. Wat voedt mij werkelijk? Hoe kan ik mijn lichaam nog meer ondersteunen?

Investering sessie
De sessie duurt maximaal 90 minuten.
De investering die je maakt voor deze tijd betreft € 90 (voor kinderen t/m 18 jaar is dit € 50).
De betaling vindt plaats via overmaking van het bedrag vermeldt op de factuur. Ik verstuur je de factuur toe nadat onze sessie is geweest.
Wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd of niet 24 uur van tevoren meldt dat je niet kan komen, zullen de kosten voor de vrijgemaakte tijd voor jou zijn.

Locatie
De praktijkruimte is op de begane grond.
Sint Agathastraat 18 is gelegen in hartje binnenstad van Amersfoort, een zijstraat van ’t Zand en het Plantsoen Noord.

Parkeren in de binnenstad is veelal voor vergunninghouders, je kunt wel altijd terecht bij de parkeergarages De Flint en/of Stadhuis.
Vanaf Amersfoort Centraal Station is het ruim 15 min. lopen.
Zorg ervoor dat je voldoende tijd inruimt om een parkeerplaats te vinden zodat we op tijd kunnen starten met jouw sessie.

Mocht je nog vragen hebben of iets wat je mij nog wilt vertellen, mail mij gerust.
Ik hoor graag van je!  ida@huisonderdezee.nl